Vrijkaarten voor ‘In Holland staat een kerk’

‘In Holland staat een kerk’, zo heet het programma dat de EO in de Laurenskerk maakt naar aanleiding van 500 jaar protestantisme ons land.  

De EO neemt ons mee de geschiedenis in en laat zien wat 500 jaar protestantisme ons land heeft gebracht. De avond staat in het teken van tv-opnames voor  een eenmalige special die op 31 oktober wordt uitgezonden op NPO 1.

Geniet op woensdag 6 september samen met familie of vrienden van een avond vol muzikale optredens in de Laurenskerk in Rotterdam. 3D-videomwp-contenting en livemuziek van het Radio Filharmonisch Orkest brengen ons terug in de tijd. Vrijkaarten bestel je via eo.nl/500jaar.

Zang: Stef Bos en Leona Philippo. Muzikale begeleiding: Het Radio Filharmonisch Orkest en de Eric van Tijn band. Presentatie: Jörgen Raymann. Interviews: Andries Knevel.