Dialoog Award Rotterdam voor Comite Erasmus

Rotterdam, 4 november 2016 – De Dialoog Award Rotterdam is op 4 november uitgereikt aan het Comité Erasmus, Icoon van Rotterdam.

Het feestelijk moment werd verricht tijdens de start van de Dag van de Dialoog 2016 op 4 november in het Timmerhuis door Ambassadeur Ronald van Raaij. Namens het Comite nam voorzitter Steven Lamberts (met microfoon, foto) de onderscheiding in ontvangst.

Lees ook het juryrwp-contentort.

De Dag van de Dialoog Rotterdam wordt gedragen door honderden Rotterdammers, diverse (strategische) partners en vele instellingen, organisaties en bedrijven. Onder deze velen die de Dag jaarlijks mogelijk maken, steekt er elk jaar wel weer een actieveling of actieve organisatie bovenuit. Bijvoorbeeld door een grote bijdrage aan de verspreiding of de inhoud; door een originele werkwijze; of door het aanboren van nieuwe groepen deelnemers; of door dialoog in brede zin te verspreiden als voorbeeld voor anderen. Voor hen is de Dialoog Award Rotterdam in het leven geroepen, die sinds 2007 jaarlijks wordt uitgereikt.